Šarlot Elizabet Dajana: Da li su kladioničari pogodili ime britanske princeze?

Ćerka Kejt Midlton i princa Vilijama zove se Šarlot Elizabet Dajana, obavestio je najpopularniji par Velike Britanije kraljicu Elizabetu.

Kako je za sajt Yahoo Parenting rekla Linda Rosenkranc, ko-osnivač sajta Nameberry, ime je „prikladno za princezu zato što je istorijski bitno“.

„Šarlot je ženska verzija imena Čarls, kako se zove otac princa Vilijama i verzija je imena Kerol, kako se zove Kejtina majka. Šarlot je takođe srednje ime Pipe Midlton, Kejtine sestre“, rekla je Rosenkrancova.

Značaj druga dva imena, Elizabet i Dajana, potpuno je jasan. Elizabet je devojčicina baka, aktuelna kraljica, a Dajana je tragično nastradala majka princa Vilijama.

A kako su prošli kladioničari u Britaniji, koji su milione funti uložili u „traženje“ imena za novo kraljevsko dete? Polovično, može se slobodno reći čak i odlično. Favorit je bilo ime Alis, sa kvotom 4 (na 1 uloženu funtu dobijate ukupno 4), dok je na drugom mestu bilo upravo ime Šarlot (kvota 4,5). Ime Elizabet je išlo uz kvotu 7, kao četvrto ime na listi favorita, dok je Dajana, ime za koje se spekulisalo da je malo verovatno zbog odnosa pokojne princeze sa kraljicom Elizabetom, na svaku uloženu funtu donosila od 10 do 14, u zavisnosti od kladionice.

Čekamo najvredniji tiket, možda je nova princeza nekoga načinila milionerom…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com