Žena da vrati Berluskoniju 60 miliona evra alimentacije

Najviša sudska instanca u Italiji je odlučila da Silvio Berluskoni nije morao da plaća mesečno izdržavanje svojoj bivšoj supruzi Veroniki Lario.

Tako da će Lario svom bivšem suprugu i bivšem italijanskom premijeru morati da vrati 60 miliona evra, prenose vest agencije ANSA evropski mediji.

Par se razveo 2014. godine zbog neverstva Berluskonija i tada je sud presudio da on bivšoj supruzi plaća izdržavanje od 1,4 milion evra mesečno.

Berluskoni se na presudu žalio dokazujućii da Veronika Lario, inače glumica, ima na sopstvenom računu 16 miliona evra i vlasnik je firme za nekretnine.

Sud je sada odlučio da suprug nije dužan da bivšoj supruzi obezbedjuje isti standard života kakav je imala s njim u braku. Supruzi izdržavanje sleduje samo ukoliko nije u stanju sama da se izdržava. Što sa Veronikom Lario nije slučaj.

Berluskoni i Lario bili su u braku od 1990. godine. Ona ga je 2009. godine napustila zbog neverstva, a razveli su se 2014. Od 2009. do 2014. Berluskoni je Veroniki Lario isplaćivao 2 miliona evra mesečno na ime izdržavanja. Na pare dobijene od 2009. do 2014. ova se presuda ne odnosi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com