Želimo Vam ekonomski berićetnu 2015. godinu!

Građanima Srbije, regiona, Evrope, sveta želimo srećnu Novu godinu!

NG

Ovu godinu, kada su ekonomske teme u pitanju, na svetskom nivou svakako su obeležili obustavljanje projekta gasovoda Južni tok i oštar pad cene nafte, kao i međusobne sankcije na relaciji Rusija – Zapad.

Srbija je u 2014. godini ipak najviše pričala o Beogradu na vodi, najavljenim investicijama iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, smanjenju plata u javnom sektoru i penzija, novom Zakonu o radu i o samitu „Beogradski susreti„.

Kada je poratl Ekonomske Vesti u pitanju, u prva četiri meseca rada najčitaniji tekst je bio onaj o kažnjavanju aktiviste Filipa Vukše zbog samoinicijativnog uređenja dva stajališta gradskog prevoza, prvi smo u regionu objavili vest o obustavljanju gradnje gasovoda Južni tok, pravili smo invtervjue sa poznatim svetskim stručnjacima, otvarali smo teme o zapošljavanju u javnom sektoru i pored zabrane Vlade Srbije, predstavljali do tada nepoznate najbogatije ljude u Srbiji

U 2015. godini ćemo nastaviti sa predanim radom na približavanju ekonomskih tema svim našim sadašnjim i budućim čitaocima.

Srećna Vam Nova godina, neka Vam se ostvare sve želje!

 

Luka Matić,

Glavni i odgovorni urednik

luka.matic@ekonomskevesti.com

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com