I žena je čovek: Štrahe sam kod kuće!

„Napravio je grešku i mora da trpi gorke posledice“, rekla je o svom suprugu bivšem austrijskom vicekancelaru Kristijanu Štraheu (49) gospođa Filipa Štrahe (31) i sa četvoromesečnim sinom Hendrikom se vratila mami!

Ili je sve izmislio isti onaj Kronen cajtung, u kome je Štrahe 2017. godine na Ibici hteo da napravi veliko kadrovsko spremanje, kako bi dokazao da spremanja nije bilo.

Štrahe je tri godine pošto je upoznao svoju suprugu i godinu dana pošto je s njome stupio u brak, snimljen kako o nepoznatoj ženi, koja ga je upravo počistila s političke scene, svom saradniku Johanu Gudenusa poverljivo kaže kako ga pali! Zbog toga se neki dan javno izvinio „najvažnijoj osobi u svom životu“, svojoj supruzi.

Nije jasno šta Kronen cajtung misli, zašto se gospođa Štrahe spakovala. Zato što je gospodin Štrahe neveran ili zato što je politički glup!

Filipa Štrahe, bivša aktivistkinja Socijaldemokrstske partije Austrije, bivša aktivistkinja stranke biznismena Franka Štronaha, bivša manekenka i bivša TV voditeljka, a sada članica Slobodarske partije Austrije, aktivno lobira za kandidata te stranke na evropskim izborima Haralda Vilimskog. Nije jasno zašto, ali Kronen cajtung podsmešljivo skreće pažnju da gospođa Štrahe u TV spotu ističe kako u Vilimskog „ima puno poverenje“.

Toliko da bi ga pustila samog na Ibicu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com