Irma udara na Trampovu neželjenu vikendicu

Američki predsednik Donald Tramp ima više problema kada je uragan Irma u pitanju. Ne samo što se u nedelju očekuje da taj opasni uragan pogodi Floridu, već mu se na putanji nalazi i privatna vikendica američkog predsednika.

Reč je o luksuznoj vili sa 11 spavaćih soba na ostrvu Sent Marten. Da stvar po Trampa bude još gora, on već mesecima pokušava da proda tu nekretninu. U avgustu je čak snizio traženu cenu sa 28 na 16,9 miliona dolara.

U oglasu za prodaju, vila koja se zove „Dvorac palmi“ (le Château des Palmiers) predstavljena je kao izuzetno luksuzna nekretnina sa teniskim terenima, bazenom, mermernim podovima i, ništa manje se nije ni očekivalo od Trampa, zlatnim zavesama!!!

Tramp je „Dvorac palmi“ kupio 2013. godine za manje od 20 miliona dolara, prenosi Business Insader, a kako stvari stoje, pa još uz pomoć urgana Irma, na prodaji ove nekretnine neće zaraditi. Tramp ovu vikendicu nije koristio proteklih godina, već ju je iznajmljivao i za nju je godišnje dobio od sto hiljada do milion dolara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com