Katastrofa na pomolu: Znoje li se britanski prinčevi?

Princ Endrju, srednji sin britanske kraljice Elizabete II , dao je intervju BBC-u koji bi, po oceni Blumberga, mogao da se pretvori u najveću komunikacionu katastrofu kraljevske kuće posle smrti princeze Dajane 1997. godine.

Princ je prvi put odgovarao na pitanja o svom prijateljstvu sa osudjenim seksualnim prestupnikom Epstajnom, i o optužbama Virdžinije Roberts da je kao maloletnica bila prinudjena na pružanje seksualnih usluga njemu, britanskom princu.

Princ je rekao da je 2010. godine četiri dana boravio u kući seksualnog prestupnika Epstajna u Njujorku jer mu je tako „bilo zgodno“.

Imao je i dokaz da Virdžinija Roberts ne govori istinu o vezi sa njim: Ona je rekla da se seća kako je on bio znojav, a tog dana koji Robertsova pominje on je imao takvo medicinsko stanje da nije mogao da se znoji, tvrdi princ.

Sem toga, seća se da ja baš tog dana vodio svoju kćer Beatris u Pizza Express restoran u Sariju, a seća se da je to bilo baš tog dana jer je neuobičajeno da on ide u taj restoran, sasvim neuobičajeno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com