Mask ne cenzuriše Medvedeva jer sve su vesti i propaganda!

I pored protesta dela korisnika društvene mreže Twitter, njen vlasnik Ilon Mask odbio je da ukloni post bivšeg predsednika i bivšeg premijera Rusije Dmitrija Medvedeva u kome se, za Medvedeva poslednjih godinu dana uobičajenim grubo slikovitim tonom, argumentuje tvrdnja da „Ukrajina nikom nije potrebna, zato će nestati“.

„Sve informacije su u odredjenoj meri propaganda. Neka ljudi odluke donose samostalno“ objasnio je svoju odluku Mask, a prenosi Komersant.

On je rekao da Twitter neće „promovisati i ograničavati“ naloge ruske vlade.

„Sprovoditi cenzuru samo zato što to rade drugi, to je loš put.Dopustiti našoj štampi da bude slobodna, kad je njihova neslobodna – to pokazuje snagu“, napisao je Mask.

U opširnom postu, Dmitrij Medvedev, sada zamenik šefa Saveta bezbednosti Rusije i zamenik šefa Komisije za vojno-industrijski kompleks tvrdi da će Ukrajina nestati jer nije potrebna Evropi, nije potrebna SAD, nije potrebna Africi i Latinskoj Americi, nije potrebna Aziji, nije potrebna Rusiji i nije potrebna ni samim svojim gradjanima.

Evo šta je Medvedev napisao, zašto Ukrajina, po njegovom mišljenju, nije potrebna SAD :“ Da, na vojnim i sankcijskim kampanjama pokušavaju da naprave sebi pi-ar politički brbljivci, koji su davno potonuli u sopstvenoj impotenciji i slaboumlju. Totalni senilci poput Bajdena,kojima nije mesto na čelu ogromne države, nego na travnjaku, okruženim rođacima, sa otvorenim od slaboumlja ustima. Običnim Amerikancima savršeno nije jasno šta je uopšte Ukrajina, gde se ‘ono’ nalazi. Većina njih ne mogu tu državu da pokažu na karti. Zašto zbog nekog malo razumljivog dela Rusije moraju da trpe takve neprijatnosti… “

Zašto Ukrajina, po mišljenju Medvedeva, nije potrebna Aziji :“ Na ruskom primeru oni vide kako se odradjuju šarene tehnologije odstranjivanja najvećih država – konkurenta. Razumeju kakav im je scenario u slučaju da se ne povinuju pripremio kolektivni zapad na čelu s Amerikom. ‘Pomizite nam da sredimo Rusiju i onda nas eto uskoro kod vas“ govore na kraju razljućeni zapadni lideri. A njihovi sanjivi starci i starice s demencijom kruže u avionima i istupaju u parlamentima izazivajući najkomplikovanije regionalne probleme… I zašto je takva glavobolja od bivših kolonizatora potrebna azijskim gigantima“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com