Čitaju Ekonomske Vesti: SDS zahteva skidanje novogodišnje rasvete

Socijaldemokratska stranka (SDS) zatražila je od Siniše Malog da podnese ostavku na mesto gradonačelnika Beograda, između ostalog i zbog činjenice da 48 dana nakon Nove godine u prestonici i dalje sija novogodišnja rasveta, o čemu je portal Ekonomske Vesti pisao pre pet dana.

Stari dvor, novogodišnja rasveta

„Daleko od toga da je novogodišnja rasveta najveći problem Beograda u ovom trenutku, ali to je samo još jedan u nizu pokazatelja da Siniša Mali nije dorastao za mesto gradonačelnika i tražimo od njega da momentalno podnese ostavku i da nastavi da se bavi svojim kompanijama na egzotičnim ostrvima širom sveta“, rekao je Aleksandar Ivanović, predsednik Gradskog odbora SDS-a u Beogradu.

Ivanović je dodao da je novogodišnja rasveta na kraju februara pokazatelj „nesposobnosti i neodgovornosti ljudi koji vode naš grad“.

„Prvo nije bio u stanju da rasvetu postavi na vreme, sada nije u stanju da je ukloni do proleća. Siniša Mali se ponaša kao neodgovoran domaćin koji kad ode iz stana ostavi za sobom uključena svetla u celom stanu, samo što u slučaju neodgovornog gradonačelnika i novogodišnje rasvete koja i dalje svetli, račune za struju će plaćati svi Beograđani“, istakao je Ivanović.

Podsetimo, JKP Javno osvetljenje je, kako i dalje stoji na prvoj stranici njihove Internet prezentacije, sa postavljanjem novogodišnje rasvete u Beogradu počelo početkom novembra, a grad je počeo da „sija“ početkom decembra. Sveukupno, novogodišnja rasveta u Beogradu na više desetina lokacija sija već skoro 80 dana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com