CWP: Petrović nam nije tražio pare

Američka kompanija CWP je saopštila da nema saznanja o razgovoru koji se pominje između Lidije Udovički i predsednika DS Bojana Pajtića, a u kome Udovički tvrdi da im je direktor Elektromreža Srbije Nikola Petrović tražio da mu daju mito od dva miliona evra, prenosi B92.

CWP

“Gospođa Udovički se trenutno ne nalazi u stalnom radnom odnosu ili na savetničkoj funkciji u ijednoj od CWP kompanija. CWP nije nikada, direktno ili indirektno, primio zahtev gospodina Nikole Petrovića (JP Elektromreže Srbije) za bilo kakvo plaćanje u vezi sa priključenjem vetroparka na prenosni sistem, izvan onih koji su precizno i transparentno definisani ugovorima i pratećom zakonskom regulativom koji regulišu ovu oblast. Naša projektna kompanija nastavlja saradnju sa JP EMS u cilju rešavanja tekućih tehničkih pitanja“, zaključuje se u saopštenju.

Kompanija CWP je pomenuta u transkriptu razgovora Pajtića i Udovički koji je objavljen na portalu Teleprompter.

U transkriptu je, između ostalog, navedeno i da je Bojan Pajtić prepričao razgovor koji je vodio sa američkim ambasadorom Majklom Kirbijem, koji ga je „obavestio da Vučićev kum i direktor Elektromreže Srbije Nikola Petrović za Aleksandra Vučića svakoga meseca iznosi dva miliona evra“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com