Dan D 27. april

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je 27. april dobro vreme za analizu, da će tada zbrojati sve pozitivne i negativne rezultate ministara i znati da li će rekonstrukcije vlade biti.

„Ako bude došlo do rekonstrukcije biće to ozbiljna rekonstrukcija“, rekao je Vučić i dodao da ima ministara čijim radom nije zadovoljan, ali nije želeo da navede koji su to: „Vi biste da ja sad smenjujem u vašoj emisiji?“.

Na podsećanje voditeljke televizije Pink Jovane Joksimović da je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao kako premijer voli rekonstrukcije, Vučić je rekao da je sveža krv uvek dobra.

„Ja volim energiju, takmičenje, utakmicu, borbenost“, rekao je Vučić.

Na direktno pitanje voditeljke da li je zadovoljan radom ministra prosvete Srđana Verbića Vučić je odgovorio: „Veoma angažovan“. A na pitanje da li je zadovoljan radom Ivice Dačića takođe je odgovorio: „Veoma angažovan“.

Na pitanje da li će on ostati na mestu u Vladi na kome se sada nalazi Vučić je rekao: „Videćemo kad dođe april“. A, na pitanje od koga će to zavisiti odgovorio je: „Zavisiće od mene. Razmišljam i o sebi i o svom radu. Nečim nisam zadovoljan. Ima stvari koje čine lošu atmosferu u našoj zemlji…“.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com