Delegacija Železare Smederevo u poseti Hestilu

Direktor Železare Smederevo Peter Kamaraš sa predstavnicima fabrike i predsednicima tri reprezentativna sindikata, nalazi se u poseti Kini gde su danas obišli ogranak čeličane Hestil – Tangstil, u Tangšanu.

Peter Kamaras u Hestilu

Ovom prilikom delegacija iz Železare Smederevo sastala se sa predsednikom Tangstila Vangom Lanuom i potpredsednikom te kompanije Songom Shajom. Na sastanku je bilo reči o načinu funkcionisanja Železare Smederevo nakon njenog zvaničnog preuzimanja, upravljanju, kao i o novim tehnologijama koje se u Tangstilu koriste.

Vang Lanu sa delegacijom Zelezare Smederevo

Nakon obilaska postrojenja Peter Kamaraš je rekao da je veoma ponosan što je Železara Smederevo postala deo ovakvog tima.

“Videli smo kako funkcioniše Hestil. Ovo je kompanija koja koristi procedure i tehnologije koje su najnaprednije od svih koje sam ikada video. Nadam se da ćemo uspeti da primenimo njihova znanja i nove mogućnosti koje se pružaju i kod nas u Smederevu”, izjavio je Kamaraš.

On je dodao da je veoma zadovoljan i menadžerskim sistemom kao i načinom na koji se odnose prema zaposlenima.

“Ovo je rana faza upoznavanja, ali sve je prevazišlo moja očekivanja i radujem se budućoj saradnji. Pred nama je preuzimanje fabrike i čeka nas naporan posao do tada. Moramo da identifikujemo sledeće korake koji će zapravo značiti početak prave saradnje”, istakao je Kamaraš.‎

Delegacija Zelezare Smederevo u poseti Hestilu

Predsednik Tangstila je zahvalio menadžerskom timu koji upravlja Železarom Smederevo na naporima koje su uložili kako bi pokrenuli i drugu visoku peć i dodao da dve železare od sada pripadaju jednoj porodici.

“Nadam se da nakon obilaska naše fabrike imate jasniju sliku kakva vas budućnost čeka u Smederevu. Uz našu novu tehnologiju i vaš dobar menadžment, imamo zajednički cilj, da postanemo lider ‎u proizvodnji čelika u tom delu Evrope, što ćemo, nadam se, ubrzo i ostvariti”, rekao je Vang.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com