Đenerali osiguranje traži 234 miliona dinara od Infostana!

Afera Infostan – Đenerali osiguranje se nastavlja. Sada ta osiguravajuća kuća od Infostana traži naknadu od 234 miliona dinara za mirno rešavanje spora, uz pretnju da bi u eventualnom sudskom postupku od tog gradskog javnog preduzeća tražili veću odštetnu sumu.

Infostan

Podsetimo, pre oko tri meseca na adrese hiljade Beograđana je stigao račun za Infostan uz stavku „osiguranje domaćinstva“ koja je bila uračunata u ukupnu sumu za naplatu, iako je bila reč o promociji dobrovoljnog osiguranja. Zbog ovog skandaloznog načina promocije dobrovoljnog osiguranja ostavku je podneo tadašnji direktor Infostana, Veselin Marković, a to preduzeće je sa sledećeg računa uklonilo spornu stavku. Ipak, na adrese mnogih Beograđana naknado je stiglo pismo iz Đenerali osiguranje, kojim je nastavljena promocija osiguranja domaćinstva.

U Đenerali osiguranju, prenosi novinska agencija Beta, smatraju da su pretrpeli štetu jer Infostan nije ispunio ugovornu obavezu da ponudu za osiguranje stanova pošalje svim svojim korisnicima, a navode i da im nije uplaćena naplaćena premija od osiguranja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com