Infostan: Uklonićemo stavku „osiguranje domaćinstva“ sa računa

JKP Infostan ukloniće spornu stavku „osiguranje domaćinstva“ sa svojih računa, nakon što je skandal u vezi sa tom stavkom rezultirao reakcijom Poverenika za informacije od javnog značaja, Zaštitnice građana Beograda, ali i gradonačelnika Beograda.

Infostan

„JKP Infostan će posupiti u skladu sa nalogom gradonačelnika i ukloniti stavku sa računa korisnika“, saopšteno je na sajtu ovog javnog komunalnog preduzeća. Međutim, saopštenje počinje sa „Korisnici koji do sada nisu osigurali domaćinstvo su uz septembarski račun dobili DOBROVOLJNU, NEOBAVEZUJUĆU ponudu i detaljne informacije u predugovornom obaveštenju Đenerali osiguranje Srbija za osiguranje domaćinstva i stvari u njemu po ceni od 200 dinara mesečno. Svim redovnim platišama su i na premiju osiguranja obračunati  popusti od 5%, 6%, 7%“, čime je nastavljena promocija osiguranja koje pruža Đenerali.

Svi građani koji su uplatili punu sumu „za uplatu“ naznačenu na ovomesečnim računima, a u koju je uračunato i sporno osiguranje, a koji to osiguranje ne žele, treba da kontaktiraju JKP Infostan ili Đenerali osiguranje i njima će naredni račun Infostana biti umanjen za 200 dinara.

Podsetimo, danas je direktor JKP Infostan, Veselin Marković, podneo ostavku upravo zbog ovog skandala, ali tek nakon svojevrsnog ultimatuma gradonačelnika Siniše Malog.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com