Dosta je bilo: Burazerski zakup lokala – za Palmu 72 dinara

Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“ saopštio je da Direkcija za izgradnju Rume izdaje lokal Jedinstvenoj Srbiji u samom centru grada za 72 dinara.

Dosta je bilo

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Direkcija za izgradnju Rume izdaje jedan lokal u samom centru grada po ceni od 72, 91 dinara (sa PDV-om). Zakupac je jedna od vladajućih stranaka Jedinstvena Srbija Dragana Markovića Palme. Svi ostali lokali koji se nalaze u nizu, izdaju se po ceni od 80 do 130 evra mesečno.

Lokal u kome se nalaze stranačke prostorije Palmine JS nalazi se u užem centru Rume, na Zanatskom trgu, u prolazu iza Gradske kuće. Osim ovog lokala Direkcija za izgradnju Rume poseduje još nekoliko poslovnih prostora koje daje u zakup. Opštinski lokali izdaju se putem licitacije, po sistemu ko ponudi više. Jedinstvena Srbija očigledno nije morala da se, pod istim uslovima koji važe za sve, bori za atraktivan lokal.

Poređenja radi, JP Komunalac naplaćuje zakup zemljišta za postavljanje montažnih lokala na gradskoj pijaci i to po ceni od 550 dinara po jednom kvadratu samo za parcelu.

Burazerska ekonomija i partokratija uništavaju našu ekonomiju. Pokret Dosta je bilo u svom planu od 20 tačaka koji nudimo građanima Srbije predviđa demontažu ovakvog pljačkaškog sistema za godinu dana.

Burazerska ekonomija će nestati kada popišemo svu imovinu, saznamo ko je i pod kakvim uslovima koristi, kad uvedemo potpunu transparentnost na svim nivoima, da se zna za svaki dinar kako je potrošen i da svi građani Srbije mogu da rade pod istim, jasnim i transparentnim uslovima.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com