Er Srbija sponzor Konjičkog kupa

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija novi je sponzor konjičkog Kupa Princa Pavla, koji će se održati 13. septembra u Zobnatici, preneli su beogradski mediji.

er srbija

Kako se navodi u današnjem saopštenju, Etihad ervejz je potpisao zajednički sporazum sa AD Zobnatica i Er Srbijom o sponzorstvu takmičenja u konjičkom sportu Kup Princa Pavla – Zobnatica 2015.

Kup Princa Pavla obeležava povratak konjičkog sporta u Zobnatici posle gotovo jedne decenije. Ovogodišnji program se sastoji od osam trka i organizuje se u saradnji sa Beogradskim džokej klubom.

Dan konjičke trke, koji će otvoriti princeza Jelisaveta Karađorđević, uključivaće galopske i kasačke trke u kojima učestvuju vrhunski konji i poznati džokeji iz regiona Istočne Evrope.

Prema ugovoru o sponzorstvu, obe avio-kompanije su dobile pravo da dve najznačajnije galopske trke nose naziv „Etihad Milja“ i „Er Srbija-Jadran II“.

Nacionalni avio-prevoznik Er Srbija je početkom nedelje odbio da oslobodi košarkašku reprezentaciju Srbije plaćanja viška prtljaga na putu do Berlina, gde učestvuje na Evropskom prvenstvu.

One thought on “Er Srbija sponzor Konjičkog kupa

  • 5. sep. 2015 at 01:58
    Permalink

    Za zlatne košarkaše šipak, sigurno Arapi imaju konje. Država subvencioniše Er Srbiju a ona konje arapskih parazita.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com