Fantomska kineska firma zainteresovana za naše banje

Pisma o zainteresovanosti za privatizaciju Specijalne bolnice Merkur, Instituta za lečenje i rehabilitaciju Niška banja, Specijalnu bolnicu Ribarska banja, Specijalnu bolnicu Sokobanja i Vrmac poslala je kineska kompanija Bressington LTD, navela je u svom izveštaju Agencija za privatizaciju.

Prvi korak u istraživanju ove kineske kompanije bila je obična internet pretraga. Nažalost, ta pretraga nije dala željene rezultate. Da budemo konkretniji – nije dala nikakve rezultate.

Bukvalno nigde se ne spominje kompanija pod imenom Bressington LTD, ni Bressington Limited, a ni samo Bressington.

Istini za volju postoji kompanija Bressington Limited u Hongkongu, osnovana pre tri godine. Međutim i ta kompanija se može svrstati pod kategoriju nepoznatih s obzirom da o njoj nema detaljnijih podataka sem da postoji u registru kompanija koje su otvorene u Hongkongu i da je osnovana 7. februara 2012. godine.

Treba imati u vidu da kineske kompanije inače nisu, izrazimo se tako, internet vične. Sajtovi njihovih kompanija, neretko i onih najvećih,su zastareli, ali se još nije dogodilo da se jedna njihova ozbiljna kompanija nigde ne spominje.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com