Ja sam Zorana Mihajlović! Ne, ja sam Zorana Mihajlović!

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, poput mnogobrojnih poznatih ličnosti ima problem sa lažnim profilima na društvenim mrežama. Međutim, Mihajlovićeva je odmah i reagovala.

Zorana izbori 2016

Ministarka je podnela prijavu Upravi za visokotehnološki kriminal u MUP-u Srbije protiv NN lica koje je 14. oktobra na društvenoj mreži Fejsbuk otvorilo stranicu pod imenom „Zorana Izbori 2016“. Zorana Mihajlović će protiv NN lica podneti i privatnu tužbu i to zbog povrede časti i ugleda.

Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, tim profilom se „nanosi profesionalna i lična šteta potpredsednici Vlade, a korisnici mreže Fejsbuk dovode se u zabludu“.

Ministarstvo je navelo da očekuje da nepoznati počinilac vrlo brzo bude otkriven i da protiv njega bude pokrenut sudski postupak, kao i da osuđuje zloupotrebu društvenih mreža zarad sticanja političkih poena i obračuna sa neistomišljenicima.

Kako se uverio portal Ekonomske Vesti, stranica „Zorana Izbori 2016“ i dalje postoji na Fejsbuku. Stranica ima skoro 7.000 lajkova, a sem dve fotografije na stranicu nije postavljeno ništa od sadržaja.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com