Kad zatreba ti IKEU spomeni

Novih momenata u vezi sa dolaskom švedske kompanije IKEA u Srbiju nema, ali je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture ipak, po ko zna koji put, najavilo dolazak ove kompanije u Srbiju.

U saopštenju naslovljenom sa „Građevinska dozvola za izgradnju IKEA robne kuće može biti izdata do kraja aprila“ ističe se da se i dalje očekuje kompletna neophodna dokumentacija od švedske kompanije za dobijanje lokacijskih uslova.

„Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture čini sve da kompanija IKEA u najkraćem roku dobije sve potrebne dozvole, kako bi se investicija ove kompanije realizovala po predviđenoj dinamici i prva robna kuća bila otvorena u novembru 2016. godine. Lokacijski uslovi za izgradnju prve robne kuće IKEA, kod Bubanj Potoka, pripremljeni su i biće izdati čim komapnija bude dostavila svu neophodnu dokumentaciju“, navodi se u saopštenju resora Zorane Mihajlović.

Dodaje se i da građevinska dozvola za robnu kuću IKEA u Bubanj Potoku može biti izdata do kraja aprila, naravno – ukoliko IKEA dostavi potrebnu dokumentaciju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com