O direktoru EPS-a ni reči

Alekandar Obradović prisustvovao je današnojoj sednici Vlade Srbije, ali na njoj nije bilo ni reči o izboru novog direktora EPS-a.

Na pitanje Ekonomskih Vesti ko je predstavljao EPS na današnjoj sednici Vlade, Milivoje Mihajlović šef vladine kancelarije za saradnju sa medijima je rekao: „Direktor EPS-a“. A, na pitanje koji direktor EPS-a on je rekao: „Pa zar vi neznate ko je direktor EPS-a – Saša Obradović“.

Mihajlović je dodao da na današnjoj sednici Vlade nije bilo ni reči o izboru novog direktora EPS-a i da nezna kada će to biti. „Kada bude mi će mo javiti“.

Beogradski mediji već nekoliko dana najavljuju da će baš tog dana biti doneta odluka o novom direktoru EPS-a, da je Obradoviću sredinom nedelje istekao v.d. status, a list Politika tvrdi da ovlašćenja generalnog direktora EPS-a vrši zamenik generalnog direktora EPS-a Životije Jovanović. Do sad se međutim ništa nije dogodilo, iako mediji listom špekulišu da će Obradović, i pored žestoke borbe političkih stranak i interesnih lobija, ostati na mestu direktora EPS-a.

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić rekao je da se na konkurs za direktora EPS-a javilo 70 kandidata.

Aleksandar Obradović je prvi put za v.d. direktora EPS-a izabran 6. septembra 2012. godine.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com