Pauk odneo 59 automobila ispred splavova

JKP Parking servis je i sinoć u velikoj akciji uklanjalo nepropisno parkirana vozila na Ušću kod splavova i ugostiteljskih objekata, u koordinaciji sa Interventnom jedinicom beogradske policije, Saobraćajnom policijom, Komunalnom policijom i Komunalnom inspekcijom.

SONY DSC

Tokom noći uklonjeno je 59 automobila nepropisno parkiranih na šetalištu uz reku i zelenim površinama ispred splavova na Ušću, kod kluba Asteriks i Muzeja savremene umetnosti. Među luksuznim automobilima, koje je noćas podigao pauk, našli su se i – BMW X5, Mercedes C klase, džip Land Rover, Mercedes GKL klase, Audi A8.

SONY DSC

Direktor JKP Parking servis Andrija Čupković je rekao da su zajedničke akcije kontrole dokaz da se sve službe u gradu zalažu da se očuva komunalni red i izrazio zadovoljstvo što je u svakoj sledećoj akciji sve manje uklonjenih vozila.

SONY DSC

Čupković je i ovom prilikom apelovao na vozače da ne parkiraju na zelenim površinama i najavio da će „Zeleni pauk“ nastaviti sa vanrednim kontrolama u svim delovima grada.

„Ovo sada ne govorim kao direktor Parking servisa, već kao građanin Beograda. Danas smo ovde, jer oko splavova uvek postoji akutni problem bahatog parkiranja. Podržavam napore Grada da reši problem buke sa splavova, koja traje čitavu noć i produžava se i u jutarnjim časovima, na koju se skoro svakodnevno žale građani koji žive u delovima Starog grada i Savskog venca uz reke“, rekao je direktor Parking servisa.

SONY DSC

Direktor Beokom servisa Darko Glavaš je objasnio da se ovakvim koordiniranim akcijama odgovara i na veliki broj zahteva, koje građani upućuju Beokom servisu povodom nepropisnog parkiranja, ali i da „namerno kršenje pravila parkiranja i uništavanje zelenih površina niko od nadležnih neće tolerisati“. Patrole Komunalne inspekcije napisale su tokom noći između subote i nedelje 55 prekršajnih naloga, a Saobraćajna policija 4 naloga za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com