Radulović: Pomozite premijeru da se izleči

Saopštenje pokreta „Dosta je bilo – Saša Radulović“ prenosimo u celosti:

„Premijer Srbije Aleksandar Vučić ponovio je juče u Nišu svoju lažnu mantru o „poslovnim uspesima“ Er Srbije, uprkos tome što u zvaničnim dokumentima Agencije za privredne registre piše potpuno suprotno i svako može da pročita da je Er Srbija u 2014. godini dobila državnu pomoć od 71 milion evra i time pokušala da sakrije da je napravila poslovni gubitak od čak 75 miliona evra.

dosta je bilo

Aleksandar Vučić i njegov prijatelj i najbliži saradnik Siniša Mali, zajedno sa novim poslovodstvom Etihada ugrožavaju i poslovanje Aerodroma Beograd koji je dekretom iz Vlade bio primoran da oprosti dugovanja od 17 miliona dolara Er Srbiji na ime neplaćenih taksi.

Vučićeve izjave u kojima vređa i tvrdi da je lider pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović „Takav čovek ne ume da čita papire koje bi umelo da pročita dete iz četvrtog razreda osnovne škole“ pokazuju da premijer više ne ume da govori istinu. Vučić je, zahvaljujući medijima koji nekritički prenose njegove laži, poverovao da sve građane može da laže sve vreme i zaplovio u vode patološkog laganja.

Pokret poziva sve medije da pomognu u izlečenju premijera i nateraju ga da se javno suoči sa istinom. Najbolji lek je da na RTS pozovu Sašu Radulovića i Aleksandra Vučića da javno objasni Raduloviću kako se čitaju papiri. Javni servis bi trebalo da, kao što mu ime kaže, bude servis javnosti, a ne servis Vučićevih laži.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com