Situacija dana: Direktor Puteva Srbije ZAVEJAN!

Sneg i Srbija. Građani su navikli na dve ustaljene faze – sneg nas neće iznenaditi i sneg nas je iznenadio. Tako je i ove sezone.

zavejan auto

Da situacija poprimi komičnu notu pobrinuo se direktor upravo Puteva Srbije, Zoran Drobnjak, koji je danas bio zavejan. Bukvalno.

Naime, Drobnjak je trebalo da gostuje na TV B92, ali je njegovo mesto zauzeo Slobodan Basrić, takođe iz Puteva Srbije. Drobnjak je, preneo je B92, ostao zavejan u Čačku, a dodali su drugi mediji, dok se vraćao sa Zlatibora.

I pored ove situacije, Basrić je izjavio: “Ne bih rekao da nas je sneg iznenadio, svi putevi 1. i 2. reda su prohodni, 100% mehanizacije je angažovano i to je za sada dovoljno“.

Iako je Basrić istakao i kako su zalihe soli Puteva Srbije na 90 odsto, ministar za vanredne situacije, vanredno prisutni Velimir Ilić, ranije danas je izjavio da da so na mnogim mestima nije bačena.

„Sneg nije najbolje očišćen, rizla nije svugde bačena i otežava, jer ispod se nalazi led zato što nije bačena so, već se jednostavno led zadžao, pa je na njega pao svež sneg i sada jedino rizla može da pomogne ako se bude noćas bacila“, rekao je Ilić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com