Završetak Koridora 10 do polovine 2017. godine

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da se nazire kraj gradnje Koridora 10 kroz Srbiju, i najavila da će poslednja deonica kroz Grdeličku klisuru biti završena u prvoj polovini 2017. godine.

mihajlović

Mihajlović je, obilazeći tunel Predejane i deonicu Caričina Dolina–Vladičin Han na južnom kraku Koridora 10, istakla da je na trasi tog koridora ka makedonskoj granici preostalo da se izgradi još približno 34 kilometra autoputa.

Reč je o deonici Grdelica–Caričina Dolina–Vladičin Han, u dužini od 26,3 kilometra, i Srpska Kuća–Levosoje, u dužini od osam kilometara, precizirala je ona.

Prema njenim rečima, izgradnja Koridora 10 je najvažniji infrastrukturni projekat u našoj zemlji, i više nema dileme oko toga da li će ovaj putni pravac biti završen.

Ona je objasnila da će saobraćajnica kroz Grdeličku klisuru biti završena u prvoj polovini 2017. godine, kako je i najavljeno, dok će izgradnja drugih deonica, kao što je Srpska Kuća–Levosoje, biti okončana do kraja ove godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com