Epl predstavio iPhone 7

Direktor kompanije Epl Tim Kuk predstavio je iPhone 7 na svečanoj konferenciji u San Francisku.

iphone-7

iPhone 7 i iPhone 7 Plus će se prodavati sa različitim kapacitetima memorije – od 32, 128 i 256 GB.

Stari džek za slušalice više ne postoji. Umesto njih, predstavljene su bežične slušalice – Air Pads koje će koštati 159 dolara i u prodaji će se naći u oktobru.

Po prvi put, iPhone je „vodootporan“, što znači da je telefon otporan na prašinu i prskanje

Dve zadnje kamere od 12 megapiksela. Ovime je kvalitet fotografija znatno poboljšan. Prednja kamera je takođe pojačana i sada ima rezoluciju od 7 megapiksela.

Izgled i funkcija „home“ dugmeta su drugačiji. Više nema potrebe za pritiskom dugmeta jer home na osnovu vibracija prsta simulira klik.

Ekran je svetliji za 25 % u odnosu na prošle modele, poboljšan je i menadžment boja.

Na svečanosti u San Francisku su takođe predstavljeni i drugi proizvodi poput druge generacije Apple Watch,  a ukazano je i na inovacije u okviru najnovije verzije operativnog sistema – iOS 10 (predstavljen u junu, zvanično izlazi 13. septembra).

Na zvaničnom sajtu kompanije su naglasili da telefon može da se rezerviše od 9. septembra, a da će na tržištu biti nedelju dana kasnije.

Očekuje se da iPhone 7 bude dostupan na domaćem tržištu za dvadesetak dana, prvo kod mobilnih operatera. Cene su više nego kad su predstavljeni modeli prošle generacije za oko 50 evra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com