Kako da najjeftinije doletite na Svetsko prvenstvo u fudbalu

Više je od šest meseci do početka Svetskog prvenstva u fudbalu koje se sledeće godine po prvi put održava u Rusiji.

Smatra se poželjnim kupiti avionske karte nekoliko meseci ranije.

Ekonomske Vesti su pokušale da utvrde koja bi bila najniža cena avionskog prevoza izmedju Beograda i Moskve u periodu od 14. juna do 15. jula 2018. godine ukoliko bi karta bila kupljena danas.

Na sajtu jeftineaviokarte, na kome se vrše onlajn rezervacije, ukoliko niste odlučili da u Rusiji provedete sve vreme dok traje prvenstvo – odletite 14. juna vratite se 15. jula – najjeftiniju kartu od Beograda do Moskve i nazad nudi vam beloruska avio-kompanija Belavia. Cena karte je 33.883 dinara (284,70 evra).

I u odlasku i u povratku avion se spušta u Minsku. Iz Moskve kreće u 21.50 uveče, možda može da se stigne posle finalne utakmice.

Cene ostalih kompanija za istu destinaciju i datume su više. Austrian Airlines – 36.960, Aeroflot – 37.465. Naša Er Srbija ima za te datume direktne letove na relaciji Beograd-Moskva-Beograd – staje 53.580 dinara.

Ako ne želite da na Svetskom prvenstvu provedete ceo mesec, nego, recimo, samo vreme od 30. juna do 15. jula, najnižu cenu povratne karte na relaciji Beograd-Moskva-Beograd nudi vam Montenegro Airlines – 28.809 dinara. Avion sleće u Tivat. Najniža cena Aeroflota je 37.469 dinara. Ta ruska kompanija i Er Srbija imaju za te datume i direktne letove – kod Aeroflota cena je 43.442 dinara, kod Er Srbije 48.320 dinara.

Ako ste zainteresovani samo za finale Svetskog prvenstva 2018. godine i želite u Rusiji da provedete vikend 14-16. jul, najjeftiniju povratnu kartu, sa spuštanjem u Tivat, nudi vam Montenegro Airlines – 28.809 dinara.

Napominjemo da je kod gotovo svih posrednika u prodaji avio-karata moguće plaćanje na rate.

A poredjenja radi, danas povratnu avionsku kartu na relaciji Beograd-Moskva za maj, recimo, dakle za vreme kad tamo nema svetskog fudbala, možete kupiti i za 23.000 dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com