Zašto je pravim patriotama potrebna vila u inostranstvu

„Patriotizam – to nije potpis pod obavezu da nećeš izlaziti iz zemlje. To je kad možeš da uporediš i izabereš – Rusiju“, poentirao je poznati ruski novinar Vladimir Solovjov otkriće da je vlasnik vile u Italiji.

Vladimir Rudolfovič Solovjov jedan je od najgorljivijih ruskih patriota i obožavalaca politike ruskog predsednika Vladimira Putina. Televizijski voditelj na državnoj Rusija 1, član Ruskog jevrejskog kongresa. Nesumnjivo je veoma obrazovan. Predavao je jedno vreme ekonomiju na Univerzitetu u Alabami (SAD).

Pre intervjua s Oliverom Stounom, najpoznatiji je bio višečasovni intervju Solovjova s Putinim.

Zbog svega toga je Solovjov postao predmet interesa Fonda za borbu protiv korupcije najpoznatijeg ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog. Rezultat tog interesa: patrioti Solovjovu je pronadjana vila u Italiji.

Sem napred navedenih patriotskih razloga, Solovjov je objasnio da se biznisom bavi od sovjetskih vremena, uredno plaća porez, njegovi su prihodi i rashodi u skladu.

„Ništa ne skrivam, ali se i ne razmećem“, rekao je Solovjov a prenose ruski mediji.

Solovjov kaže da ima veliku porodicu – 15 članova, prema informacijama na Internetu, otac je osmoro dece iz tri braka, i zaključio je sledeće: „Ja sam izračunao da čak u Grčkoj za mesec dana na njih ode toliko novca, koliko se za dve-tri godine potroši ako prosto kupiš (nekretninu)“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com