Da li je ovo najskuplji izlazak na svetu?

Beograđani vole da se diče, kako su nam i neka inostrana istraživanja pokazala, najboljim noćnim životom na svetu. Međutim, tamo negde, bukvalno na sve četiri strane sveta, noćni život poprima neke sasvim drugačije razmere. Kao sigurno najbolji primer toga poslužiće nam Las Vegas, grad kocke, zabave i greha.

Klub Drai’s je otvoren prošle godine. Nalazi se na poslednjem, 11. spratu zgrade, prostire se na preko 6.000 metara kvadratnih, a glavna atrakcija kluba je bazen.

Drais

U ponudi ovog kluba se, između ostalog, nalazi paket vredan 737.000 dolara. Zašto baš 737? Pa zato što taj paket uključuje Boing 737, koji će kupca paketa, zajedno sa još 50 prijatelja, dovesti do Las Vegasa. Pored privatnog aviona paket uključuje i vatromet koji traje 3 i po minuta i naravno potoke raznoraznog pića, uključujući i najskuplje šampanjce.

Postoji i paket od 250.000 dolara. U ovoj varijanti avion dovodi osmoro ljudi, a vaš „privatni“ vatromet će trajati 2 i po minuta.

Da dekadencija bude nesnosna, u ponudi Drai’s-a je i paket od 10 flaša šampanjca isključivo za prskanje (!?) koji košta 2.000 dolara.

No, lepo se provedite večeras gde god da ste. Sa vatrometom ili bez.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com