Svi hoće Eplov iPhone6

Svet je jedan: to je u petak dokazala kompanija Epl. U Americi, Evropi i Australiji ljudi su disciplinovano i dugo čekali u redovima učestvujući u novoj prošle nedelje promovisanoj histeriji koja se zove iPhone 6 ili iPhone 6 plus. Ludilu se nije pridružila jedino Kina – Epl još pregovara sa tamošnjim regulatorom.

Cena od 700 evra po komadu nije omela nikog od njih, primećuje u svom nadahnutom komentaru nemački list Frankfurter algemajne cajtung uz fotografije dugih redova duž čuvenu frankfurtsku ulicu Cajl. Odmah po startu novog modela naručeno je 4 miliona komada, a na online kupovinu mora se čekati više nedelja. Ukupno, Epl je od dobavljača naručio 80 miliona komada svih modela aparata sa velikim smart-ekranima.

Dakle, Epl se godinama ustezao i najzad se priključio trendu sa velikim ekranima mobilnih telefona. Displej iPhone6 je veliki kao kod konkurencija – 12 sa 14 santimetara.

Iako i sami učestvuju u novoj epl-histeriji, stručnjaci su, piše FAZ, zaključili da se ovog puta radi tek o evoluciji nikako o revoluciji.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com