Vi ste izabrali: Penzije obeležile 2015. godinu!

Ako je suditi po najčitanijim vestima na portalu Ekonomske Vesti, godinu za nama obeležilo je povećanje penzija od 1,25 odsto, tačnije šaljivi tekst naslovljen sa „Penzioneri, evo šta sve možete da kupite s povećanjem„.

penzioneri

Na drugom mestu je bila informacija o promeni pravila u avio-kompanijama, a nakon pada aviona Džermanvingsa, koji je namerno „oborio“ kopilot Andreas Lubic.

Iako s kraja 2014. godine, tekst o Srđanu Kneževiću, vlasniku Knez petrola, našlo se na trećem mestu po čitanosti u ovoj godini.

Moja Srbija

Početak korišćenja turističkih vaučera izazvao je veliku pažnju. Čitaoci portala Ekonomske Vesti tekst o hotelima u kojima se ti vaučeri mogu koristiti stavili su na četvrto mesto najčitanijih ove godine.

Ovu godinu svakako je obeležilo i u poslednjih nekoliko godina najveće zahlađenje odnosa Srbije i Hrvatske, tačnije međusobno zatvaranje granica. Tako je na petom mestu najčitanijih tekstova ove godine na našem portalu završila izjava Roberta Čobanu o njegovom putovanju preko Bosne i Hercegovine do Hrvatske.

U prvih deset naših najčitanijih tekstova ove godine nalaze se i:

Gasprom: Imamo dovoljno novca za sve naše projekte
Srbija među 10 država sa najvećim smanjenjem populacije!
Ruža Ćirković: Ko je ko u Vučićevoj Srbiji?
Dragan Šutanovac: Postoji li trka u naoružanju?
Za letovanje u Srbiji vaučeri od 5.000 dinara

Ruža Ćirković

Kada su u pitanju autorski tekstovi u rubrici Lični pečat, najčitaniji je bio onaj novinarke Ruže Ćirković naslovljen sa „Ko je ko u Vučićevoj Srbiji?„.

Na drugom mestu je lični pečat bivšeg ministra odbrane i aktuelnog narodnog poslanika iz redova Demokratske stranke, Dragana Šutanovca, na temu naoružavanja u svetu i regionu.

Solun jeste jedna od omiljenih turističkih destinacija za naše turiste. A to smo i dokazali velikom čitanošću izveštaja Luke Matića iz ovog grčkog grada.

2016 Calender on the red cubes

Hvala vam što nas čitate! Želimo vam srećne novogodišnje praznike i obećavamo da ćemo vaše poverenje opravdati i u 2016. godini!

redakcija portala Ekonomske Vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com