Kako su mediji reagovali na našu vest o ostavci Malog

Nakon što je portal Ekonomske Vesti u ponedeljak (04.07) objavio da će gradonačelnik Beograda Siniša Mali podneti ostavku u petak, kako smo saznali od dobro obaveštenih izvora, usledila je lančana reakcija beogradskih medija.

Siniša Mali

Tako Večernje novosti danas izveštavaju da su od više izvora bliskih vlasti saznale da je gradonačelnik Beograda Siniša Mali „spreman da u narednim danima podnese ostavku na tu funkciju“. Oni dodaju i kako će Andreja Mladenović, predsednik Samostalnog DSS-a, najverovatnije biti novi gradonačelnik.

Dnevni list Alo je juče preneo informaciju portala Ekonomske Vesti, uz podsećanje na njihovo saznanje da će Dragan Đilas, bivši gradonačelnik prestonice i sada već bivši član Demokratske stranke, ponovo na čelo Beograda. Međutim, u današnjem štampanom izdanju tih novina ističe se kako Siniša Mali u petak neće podneti ostavku, već će u Ljubljani prisustvovati otkrivanju spomenika Vuku Stefanoviću Karadžiću, što je inače poklon Beograda Ljubljani.

„Iako se beogradskim kuloarima prethodnih dana pronela priča kako će gradonačelnik prestonice Siniša Mali u petak podneti ostavku na tu funkciju, kako Alo saznaje, reč je o još jednoj neutemeljnoj spekulacije“, piše u današnjem izdanju tih novina.

Podsetimo, kako je portal Ekonomske Vesti saznao od dobro obaveštenih izvora, Siniša Mali će ostavku na mesto gradonačelnika Beograda podneti u petak, a to neće biti kraj kadrovskih promena u beogradskoj vlasti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com